SMUK Fest

På Festivalradio.dk følger vi med i alt, der foregår på landets festivaler. Vi sender i den forbindelse live radio direkte fra landets smukkeste festival; SMUK fest i Skanderborg. Vi bringer nyheder fra koncerterne, kommenterer på dem og laver anmeldelser af dem, både med inddragelse af professionelle anmeldere og musikeksperter samt på baggrund af gæsterne på pladsen.

SMUK fest er også kendt under navnet Skanderborg Festival. Festivalen afholdes hvert år i midten af august, hvor kommende musiske talenter og store danske musikkunstnere kommer til pladsen for at afholde koncerter. Størstedelen af kunstnerne, der optræder på SMUK fest, er danskere, men hvert år er der også enkelte udenlandske kunstnere på programmet.

Skanderborg Festival blev etableret i 1979 og blev for første gang afholdt i sommeren 1980. Siden da har festivalen hvert år budt gæster velkommen til god musik og glade festivaldage. En af de helt store år for festivalen var i 2004 i anledning af 25-års jubilæet. Her blev de seneste 25 års største hits fremført, hvor store kunstnere, herunder blandt andre Kim Larsen, Shu-bi-Dua og Lis Sørensen, optrådte med deres hits.  

Her på radiokanalen holder vi jer altid opdateret på koncerterne, og derudover bringer vi live udsendelser fra begivenhederne og aktiviteterne på pladsen. Når du lytter til Festivalradio.dk kan du yderligere få indblik i gæsternes oplevelser, da vi dagligt interviewer festivalgæsterne og bringer spændende indslag om deres tur på SMUK fest.

Hvis du ikke har fået fat i de ønskede festivalbilletter til årets SMUK fest, så har du altså heldigvis gode muligheder for at følge med og holde dig opdateret på, hvad der sker på festivalen ved at lytte med her på vores radio. Befinder du dig derimod selv på pladsen og har du lyst til at medvirke som gæst i vores program, så vil vi elske at høre fra dig til en lille snak om dine oplevelser på årets SMUK fest.