Festivaller

Sådan får du den bedste festivaloplevelse

Sommeren er ved at være forbi, men det betyder jo ikke at festivalerne er helt væk endnu. Der er stadig nogle få festivaler tilbage rundt omkring i Danmark i løbet af året, man kan tage til hvis man vil. Og ellers er det jo bare en god ide at være godt forberedt til næste sommer, når det bliver højsæson for festivalerne igen.

Er du godt forberedt? Ved du lige præcis hvad du skal have med? Behøver du overhovedet at spekulere i næste års festival allerede nu?

Læs mere og få nogle svar på de spørgsmål samt gode råd til, hvordan du sørger for at få den bedste festivaloplevelse.

Start i god tid

Det er blevet utroligt populært i nyere tid at bruge i hvert fald en del af sin sommerferie på de forskellige festivaler, som afholdes rundt omkring i landet hver sommer. Nogle danskere tager endda til udlandet for at få den helt store festivaloplevelse.

Fordi der i dag er så mange der gerne vil afsted til de helt store festivaler, så er det ofte også en god ide at starte i god tid. Billetterne skal jo som regel købes i god tid i forvejen og så skal du have fundet ud af hvor du skal bo henne, imens du er på festivalen.

Måske er du heldig at have en god ven eller bekendt, som bor lige i nærheden og som du kan en låne en sofa ad, i de dage festivalen varer. Men ellers skal du ud og have booket noget og det er en god ide at være hurtig ude, hvis du for eksempel vil booke værelse på et vandrehjem eller måske endda vil bo i en campingvogn, imens du er afsted.

Få et forspring før alle de andre festivalgæster og forbered dig på oplevelsen i god tid. På den måde er du sikret dig en langt bedre oplevelse, end hvis du i stedet starter få uger før tid.

Få det hele med

Festivaler drejer sig oftest om musik, men samtidig handler en rigtig god festival heller ikke kun om aftenens hovednummer. Langt de fleste store festivaler i Danmark tilbyder forskellige sjove, kunstneriske eller endda lærerige oplevelser for deres festivalgæster.

Hvis festivalen for eksempel er en der varer i flere dage og samtidig en, hvor størstedelen af gæsterne bor på pladsen, så skal der lidt mere til end bare et par musikere. Derfor arrangerer festivalerne ofte også mange sjove arrangementer som fællesspisning, boldspil eller kunstneriske indtryk rundt omkring på festivalen. På den måde er der ofte rigeligt for dig som festivalgæst at tage dig til, imens du er afsted.

Festivaler er også et dejligt sted at møde nye bekendtskaber – både de venlige men også de mere frække. Når man tager afsted på festival er det en god ide lige at pakke en ekstra pakke kondomer ned og måske du endda skulle overveje at tage lidt erotisk legetøj med. Så garanterer du i hvert fald at du er godt forberedt, hvis du finder en sød person at dele natten med.