Roskilde Festival

På vores Festivalradio holder vi dig opdateret på alt, hvad der foregår på Roskilde Festival, når festivalen skydes i gang til sommer. Her er tale om Nordens største festival og den næststørste festival i Europa, hvorfor der dagligt sker utroligt meget på festivalpladsen beliggende på Roskilde Dyrskue.

Roskilde Festival har eksisteret siden 1971 og afholdes hvert år. Her på radiokanalen er vi alle store fans af lige præcis denne festival, og det er der flere gode grunde til. Vi har været gæster på pladsen i mange år, og noget af det, der gør, at vi særligt er helt vilde med denne festivalplads er, at festivalens overskud går til et godt kulturelt eller humanitært formål. Derudover er der fagligt utroligt mange sjove begivenheder og aktiviteter, lige såvel som at musikprogrammet altid henvender sig til en bred målgruppe.

I år finder festivalen sted fra lørdag den 29. januar til søndag d. 7. juli 2019. I disse dage vil mange store kunstnere optræde på Orange scene, Arena, Odeon, Cosmopol og de resterende scener. Blandt hovednavnene finder vi i år Bob Dylan og hans band, Travis Scott, Mø og Robert Plant and the Sensational Space Shifters.

Vi sender både direkte fra festivalen og live fra studiet. Du kan forvente masser af interviews fra festivalglade gæster på Roskilde Festival, lige såvel som at vi har mange musikanmeldere med os i studiet. 

Hvis du skal på Roskilde Festival i år og er interesseret i at få en snak med os, så skal du være mere end velkommen til at ringe til os, hvorved du altså vil komme med i programmet. Vi vil elske at høre om dine historier fra festivalpladsen, fede oplevelser, kritikpunkter eller blot at få en lille snak om årets koncerter.