Uncategorized

Husk balsam når du skal på festival

En festival kan være en af de fedeste og vildeste oplevelser i dit liv. Du er omgivet af venner, sprød musik og alkohol. Tilmed er de fleste festivaler om sommeren, herunder de to største, SmukFest og Roskilde Festival, så her er der er også god mulighed for at få sol, og en flot kulør. 

Som pige på festival, kan der godt være lidt flere ting, man synes man skal tage stilling til, end drengene skal. Man ønsker at makeuppen skal lægge flot hver morgen, og at håret skal sidde godt, og helst ikke nå at blive alt for uglet. 

Det kan godt være med til at lægge en lille dæmper på stemningen, hvis man glemmer at pleje sig selv, og kommer hjem fra festivalen med uren hud og uglet hår, fordi at man har lagt sine sædvanlige skønhedsrutiner på bordet. Man kan dog tage et par simple forholdsregler, for at undgå de værste skader.

Brug balsam

Det bedste råd er, at huske at bruge balsam, også imens du er på festivalen. Du kan med fordel bruge en hårvækst balsam som er ekstra plejende. Den ekstra pleje er absolut nødvendig på en festival, hvor håret nemt kan tage skade af den øgede eksponering af sol og støv. Hvis vejret er ekstra godt, som i 2018, kan luften blive enormt støvet, og støvet kan lejre sig i håret, og tørre det ud. 

Her kan en god, nærende balsam være med til at være det, som redder dit hår. Det kan virke ligemeget at bruge mens man er på festival, men det er en af de ting, som du kommer til at takke dig selv for mange gange, når du kommer hjem igen. Det er så at sige en investering i fremtiden. Hvis du fuldstændig negligerer dit hår i løbet af festivalen, kan det have langsigtede konsekvenser, og det kan tage månedsvis for dit hår at få sin volumen og skinnende overflade tilbage igen.

Desuden kan et langt bad, med lækre produkter, være et velkomment afbræk fra festivalen. Se det som et øjeblik til at pleje dig selv, og komme til at dufte lækket.

Andre tips

Selvom dit hår er det vigtigste at pleje imens du er på festival, fordi at det er det der kan have de mest langsigtede negative konsekvenser, hvis du negligerer det, så er der også andre ting, som du med fordel kan pleje imens du er på festival. Bare fordi du er på festival betyder det nemlig ikke at du behøver at lægge hele din skønhedsrutine på hylden. 

Til at pleje din hud, kan du eksempelvis købe nogle særlige vådservietter, som fungerer ligesom skintonic. Disse vådservietter er lette at bruge, og du behøver ikke en vask og spejl for at bruge dem. Således kan du, når aftenen lakker mod enden, fjerne al det fedt og skidt, som uundgåeligt bygger sig op på din hud i løbet af dagen. Sådan er du fri for at gå i seng med stoppede porer, og dermed øge risikoen for at vågne op med urenheder. 

Det er altså fuldt ud muligt, at tage på festival, og komme hjem igen, velplejet og med lige så smukt og fyldigt hår, som da du tog afsted, bare husk balsammen. Det kan også være en god idé at rådføre dig hos din frisør, inden du skal på festival. Din frisør vil helt sikkert have en række tips, som kan hjælpe dig med at holde din faste stil. Derudover kan din frisør style håret op til, så du står knivskarpt på festivalen op til og undervejs, men det kan have stor værdi at blive rådgivet i, hvordan du også står knivskarpt efter festivalen.