Uncategorized

Få lidt mere frihed til sommerens festivaler

Det er fedt at være på festival. Det er fedt at høre musikken sammen med alle sine venner. Det er fedt at øl-bowle og møde nye mennesker. Og det er fedt at kunne gøre lige det man vil på en festival. For når man er til festival er der nærmest ingen grænser for hvad man kan lave for at have det sjovt. 

Få råd til lidt mere når du er afsted

Det er hårdt at vågne op i et telt, som har stået i solen og bagt en hel formiddag. Man har ondt i hovedet, men man vil gøre alt det man gjorde i går en gang til for det er altid sjovt at være på festival. En god start på dagen på en festival hvor man har tømmermænd er at finde en kold cola og noget mad. Det kan være lidt dyrt og hvis man er på festival i flere dage, så er det mange penge man kan bruge på mad. Men man kan dog nemt få råd til at spise god mad på en festival, så man ikke selv behøver at tage mast rugbrød og dåseleverpostej med. Du kan nemlig sørge for at få fradrag for din skat og derfor betale mindre i skat. 

Hvad skal man lave når man er på festival

Noget af det fedeste ved at være på festival er at man kan møde en masse mennesker og få venner for livet. Man kan møde mennesker som har de samme interesser som en selv og kan lide den samme musik. Og derfor er det ærgerligt hvis man ikke kan komme afsted. For man skal jo have råd til at spise når man er der. Og det er ærgerligt hvis man heller ikke har råd til at give den næste omgang kolde øl til dig selv og dine venner. 

Derudover skal du også have styr på garderoben. For det første fordi at man aldrig kan vide om hvordan vejret vil blive, så man bliver nødt til at have regntøj med. Men man skal også sørge for at man har noget lækkert tøj med så man kan se godt ud når man står forrest til koncerterne. 

Det er altid en god ide at spare penge op selv

Når man vil på festival er det altid en god ide at spare penge op selv, men det er også lækkert at spare penge i skat, og dermed spare penge op den vej. For så får man hurtigt råd til at tage på festival.